Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg geven wij drie dagen lang drie kennis- en inspiratiesessies. Dinsdag hebben we de kick-off. Met een praktische en interactieve kennissessie. Mét tips voor het snel en makkelijk verbeteren van de toegankelijkheid van uw recreatiebedrijf! 

In deze sessie krijgen recreatieondernemers concrete tips en inspiratie over hoe ze ook gasten met een beperking én hun familie en vrienden in hun bedrijf kunnen ontvangen. Tips die makkelijk toepasbaar zijn. En die leiden tot meer gasten en dus meer omzet. Dat is welkom in deze tijd na corona. Ook gaan we met elkaar in gesprek over de kansen en uitdagingen die een ondernemer tegen komt bij het toegankelijk maken van zijn dagattractie of vakantiepark. Zowel de ervaringsdeskundige, de professional als de ondernemer en de zaal worden in dat gesprek betrokken. Na de sessie is er volop gelegenheid om, onder het genot van een kopje koffie, door te praten in stand 526 aan de rolstoeltoegankelijke picknicktafel. 

Verzorgd door de community Toegankelijke Recreatie: Rick Brink (ambassadeur), Erik van Dijk (Green Keys & Blauwe Vlag), Eelke Kelderman (Eelke Droomt.nl & Rebellenteam) en Karin Stiksma (Joint Projects / Toegankelijke Recreatie)