Cirqulinair met gebarentolken en schrijftolken

Groningse circusartiesten presenteren het verrassende en vrolijke variété diner Cirqulinair. Nu ook met gebarentolk, schrijftolk en blindentolk!
In Cirqulinair smelten circus en culinair genot samen. Het ene moment hangt de acrobate in de trapeze, het volgende moment serveert zij het eten of staat de 5-voudig Nederlands Kampioen Goochelen naast je tafel. Geniet, lach en verbaas je de hele avond. Het begint al bij binnenkomst en stopt pas bij vertrek. De acts en het smakelijke 3-gangen diner van de Groningse chefkok Kee lopen vloeiend in elkaar over.
De Cirqulinair avonden in Groningen zijn een groot succes. Jacques d’Ancona gaf maar liefst vier sterren in zijn recensie! Cirqulinair is voor iedereen die zin heeft in een gezellig avondje uit. En écht voor iedereen, want ook met een visuele of auditieve beperking beleef je alles mee. Op 6 november is er een blindentolk die zorgt voor live audiodescriptie en meet & feel momenten. Op 7 november zijn er gebarentolken, schrijftolken én is er iemand in de bediening die gebarentaal spreekt.
Cirqulinair wordt gespeeld en gemaakt door Duo Musa (Roos & Salim), Unicirque (Tobit & Jasmijn), Helena Cardoso, Hilbert Geerling, Larissa, Yusuf en Karim (allen uit Groningen) en Arlette Hanson (de enige Fries in het gezelschap).
prijs: € 65 per persoon, inclusief 3-gangen diner (keus vegetarisch en vlees)
Foto: van Cirqulinair
2021-11-03T10:09:51+01:002 november 2021|
Ga naar de bovenkant