Bezoek Efteling

Voor wie is de community?

Bijna 20% van alle Nederlanders heeft een beperking en vaak kan deze groep moeilijk een dagje weg of een nachtje uit. Daarvoor is dus onze community: een zakelijk, professioneel netwerk voor ondernemers in toegankelijkheid en recreatie. In alle activiteiten en projecten die we doen hebben ervaringsdeskundigen een belangrijke rol. Zij weten het beste wat ondernemers nodig hebben. Het inbrengen van ervaringsdeskundigheid is een belangrijke onderlegger in de community. Dat doen we ook door de inzet van het Rebellenteam; een groep experts in specifieke beperkingen.

De community is dus voor elke ondernemer die het bedrijf naar een hoger niveau wil tillen en inclusie hoog op de agenda heeft staan. Door het netwerk, de expertise en de handvatten kun jij vandaag al beginnen met een toegankelijke recreatie!

Ik wil deelnemer worden!

Toegankelijke recreatie logo

Toegankelijke Recreatie wil ondernemers helpen om toegankelijker te worden, zodat iedereen een dagje uit of een nachtje weg kan. Door je aan te sluiten bij de community, laat je zien dat iedereen welkom is.  Ook laat je zien dat je je hard maakt om jouw onderneming toegankelijk te maken.

Tekst Toegankelijke Recreatie - iedereen overal plezier. Digital Wake Up. Afbeelding groepje vrienden in de Efteling, een persoon zit in een rolstoel

Digital Wake Up

In een vroege online sessie duiken we in een toegankelijk recreatieonderwerp. We beginnen met een kort netwerkmomentje met een andere deelnemer van de community. Daarna komen ondernemers,  ervaringsdeskundige en andere experts aan het woord. In slechts een uurtje leren wij nieuwe punten aan te kaarten en leren wij hoe wij onze organisatie toegankelijk te maken. Wil je een keer een Digital Wake Up bijwonen en kennismaken met andere deelnemers? Dat kan! Stuur ons een bericht en je ontvangt een uitnodiging.